Best verkochte producten

per page

G23 Titanium opschroef disc met zirconia en extern schroefdraad, o.a. geschikt voor microdermal piercings.

€ 2,30 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen labret / monroe piercing met een press fit zirconia.

€ 0,33 excl. BTW € 0,79
Quick view

Goudkleurige tongpiercing met balletjes (verguld).

€ 0,95 excl. BTW
Quick view

136L Chirurgisch stalen navelpiercing met metallic coating op acryl balletjes en een zirconia in het onderste balletje. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch stalen tongpiercing met een stalen balletje met een zirconia in het midden en 6 kleine zirconia's rondom.De zirconia's hebben verschillende kleuren.

€ 1,10 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch stalen labret / monroe piercing met stalen balletje met een steentje in het midden en 4 steentjes rondom.

€ 1,05 excl. BTW
Quick view

Set van 5  bioflex tongpiercings met flexibel staafje en acryl balletjes. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren. Bioflex, ook wel bioplast genoemd, is medisch goedgekeurd plastic. Bioflex is hypo- allergeen en gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn bioflex piercings uitermate geschikt om te dragen bij geinfecteerde piercings, omdat bioflex het...

€ 1,50 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met gekleurde prong zirconia en als hanger een muzieksleutel, afgewerkt met zirconia's.

€ 1,66 excl. BTW € 4,05
Quick view

316L Chirurgisch stalen neuspiercing met een zirconia in de vorm van een bloem. Zie keuze menu voor beschikbare draaddiktes en kleuren.

€ 0,60 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch stalen navelpiercing met spiraal hanger met 13 kleine zirconia's ingelegd (en een grote zirconia onder aan het staafje).

€ 2,25 excl. BTW
Quick view

5x 316L Chirurgisch stalen balletje met gekleurde zirconia. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.

€ 1,60 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch stalen gebogen piercing met een geanodiseerde titanium coating en spikes.   Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd.

€ 0,85 excl. BTW
Quick view
Showing 25 - 36 of 573 items

Top