per page

316L Chirurgisch stalen CBR met een opaliet balletje. Het balletje zit aan 1 kant vast aan de ring zodat je deze niet verliest en de ring makkelijk in te brengen is.

€ 1,95 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen piercing ring met een veer als sluiting. De veer fungeert als sluiting in plaats van bijvoorbeeld een segment stukje of een balletje. Geschikt voor verschillende piercings.

€ 0,45 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen slavering tongpiercing met titanium coating. De piercing heeft blauwe glow in the dark balletjes voor een super gaaf effect in het donker.

€ 1,40 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met 3 witte zirconia sterren.

€ 1,25 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met 3 zirconia hartjes.

€ 1,25 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met epoxy/staal gestreepte spikes.Epoxy is een kunststof dat wordt gebruikt om materialen mee te impregneren en is watervast

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met epoxy/staal gestreepte balletjes.   Epoxy is een kunststof dat wordt gebruikt om materialen mee te impregneren en is watervast

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen hoefijzer piercing met een ritssluiting. De ritssluiting zit los op de piercing en is dus te verplaatsen. De ritssluiting wordt op zijn plek gehouden door 2 doorzichtige o-ringen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.

€ 0,95 excl. BTW
Quick view

Goudkleurige wenkbrauwpiercing/gebogen staafje met balletjes (verguld).

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch staal met een gouden coating wenkbrauwpiercing/gebogen staafje met balletjes.

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

Set van CBR ringen met gekleurde acryl dobbelsteentjes. Beschikbaar in verschillende kleuren.

€ 2,35 excl. BTW
Quick view

316L chirurgisch stalen gebogen piercing met een geanodiseerde titanium coating en in beide balletjes een zirconia.   Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd.

€ 1,30 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 12 of 24 items

Top