Tongpiercings
Er zijn 84 producten

per page

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met regenboogkleuren.

€ 0,65 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met een leuke gele smiley.

€ 0,65 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met acryl splash balletje. De balletjes zijn ook nog voorzien van een AB coating voor een mooi kleureffect.

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met multi color balletjes. De van 316L chirurgisch staal gemaakte balletjes zijn voorzien van een mooi gekleurd laagje. Bij sommige kleurcombinaties is ook nog de zilverkleur van het balletje te zien wat een mooi effect geeft.

€ 1,05 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen slavering tongpiercing met titanium coating. De piercing heeft blauwe glow in the dark balletjes voor een super gaaf effect in het donker.

€ 1,40 excl. BTW
Quick view

 316L Chirurgisch stalen tongpiercing met acryl hartje. Set van 5 stuks.  Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.

€ 2,85 excl. BTW
Quick view

Set van 5 bioflex tongpiercings met flexibel staafje en glow in the dark acryl balletjes. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.Bioflex, ook wel bioplast genoemd, is medisch goedgekeurd plastic. Bioflex is hypo- allergeen en gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn bioflex piercings uitermate geschikt om te dragen bij geinfecteerde piercings, omdat bioflex...

€ 1,60 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen Playboy Logo Tongpiercing. Officiële Playboy Merchandise.

€ 0,70 excl. BTW
Quick view

Acryl rechte roze retainer met O-ring om het sieraad op zijn plek te houden.Retainers worden gebruikt om piercings aan het zicht te onttrekken/verbergen of, vanwege het materiaal, wanneer men even geen metalen sieraden kan of mag dragen.

€ 0,30 excl. BTW
Quick view

Set van 5 bioflex tongpiercings met flexibel staafje en acryl balletjes. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.Bioflex, ook wel bioplast genoemd, is medisch goedgekeurd plastic. Bioflex is hypo- allergeen en gemakkelijk schoon te houden. Ook zijn bioflex piercings uitermate geschikt om te dragen bij geinfecteerde piercings, omdat bioflex het...

€ 1,05 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen bullet tongpiercing met gekleurde koosh voor extra stimulatie. LET OP: niet eten of drinken terwijl u deze tongpiercing in heeft. Inclusief 2 batteriijen.

€ 9,25 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen bullet tongpiercing met gekleurde koosh voor extra stimulatie. LET OP: niet eten of drinken terwijl u deze tongpiercing in heeft. Inclusief 2 batterijen.

€ 9,25 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 12 of 84 items

Top