per page

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met vintage accessoire met in het midden een natuursteen.

€ 1,45 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met de kleuren van de regenboog.

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met een leuke gele smiley.

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met multi color balletjes. De van 316L chirurgisch staal gemaakte balletjes zijn voorzien van een mooi gekleurd laagje. Bij sommige kleurcombinaties is ook nog de zilverkleur van het balletje te zien wat een mooi effect geeft. Iedere piercing is anders en heeft een ander patroon of een andere kleurcombinatie.

€ 1,05 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met in het onderste balletje een oogje waar een bedel aan kan hangen. Deze piercing kan je eindeloos aanpassen naar je eigen stijl. Beide balletjes zijn voorzien van een witte zirconia.

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen topdown navelpiercing met dromenvanger. De dromenvanger is voorzien van een steentje in het midden.

€ 2,20 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met een moustache hanger. Beide balletjes zijn voorzien van een zirconia. Zie keuze menu voor beschikbare kleuren.

€ 0,55 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen navelpiercing met een vintage look schild. Het schild is voorzien van een mooie aqua zirconia. Om het geheel af te maken is het balletje ook voorzien van een aqua zirconia.

€ 1,95 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen top down navelpiercing met een slang voorzien van 3 gekleurde steentjes. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren.

€ 1,50 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen veiligheidsspeld navelpiercing met 3 bedels (zirconia, vrede en een anker). De speld is voorzien van meerdere witte steentjes.

€ 3,50 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen piercing met een mooie paars sugar skull hanger. De sugar skull is afkomstig uit de Mexicaanse cultuur en staat voor de viering van het leven.

€ 2,40 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen piercing met een mooie roze sugar skull hanger. De sugar skull is afkomstig uit de Mexicaanse cultuur en staat voor de viering van het leven.

€ 2,40 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 12 of 79 items

Top