Hygiëne & Verzorging
Er zijn 7 producten

Dit glijmiddel op waterbasis is ideaal om je piercings mee op te rekken. Verpakt in zakjes van ongeveer 1,5 gram. Omdat het op waterbasis is, is het ook makkelijk weer te verwijderen als je klaar bent met oprekken. De ingrediënten zijn aqua, hydroxyethylcelullose, lactic acid, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben.

€ 5,00 excl. BTW
Quick view

Blikje met ongeveer 9 gram Tattoo Goo. In tegenstelling tot bekendere merken zoals Bepanthen, dat alleen het natuurlijk herstel van de huid bevorderd, zorgt Tattoo Goo voor sneller natuurlijk herstel van de huid met inkt kleuren. Tattoo Goo laat de huid ademen en tast de kleuren van je nieuwe tatoeage niet aan.

€ 4,15 excl. BTW
Quick view

BlueWave zoutoplossing van het merk Tattoo Goo. Voor inwendig en uitwendig gebruik. Contact met de ogen vermijden, dit kan irritatie opleveren. 2 tot 3 keer per dag gebruiken op de te behandelen huid. Voor genezende piercings. Flesje bevat 60 ml en is voorzien van een spraykop.

€ 3,95 excl. BTW
Quick view

Hold Fast stretch balsem bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemicaliën. Het bestaat uit verschillende oliën zoals o.a.  jojoba- en sesamolie. De balsem verzorgt en heelt kapotte en opgerekte huid van de oren. Deze balsem droogt de huid niet uit maar geeft ook geen vet gevoel. Ben je van plan om je oren op te rekken? Gebruik dan...

€ 3,95 excl. BTW
Quick view

Last van een stinkende piercing? Smelly Gelly biedt de oplossing! Haal je piercing sieraad uit je piercing en maak het sieraad en de huid schoon zoals je dat altijd zou doen. Breng nu een dun laagje Smelly Gelly aan op het sieraad en doe het sieraad weer in. Je piercing zou nu 15-30 dagen fris moeten blijven ruiken, afhankelijk van jouw lichaam en je...

€ 4,25 excl. BTW
Quick view

Naaldencontainer voor het veilig opslaan en transporteren van naalden, 100ml of 500 ml.

€ 1,25 excl. BTW
Quick view

100 Alcohol doekjes voor het ontsmetten van huid en/of piercings. 70% Alcohol. Ideaal om extra service te bieden aan klanten, bijvoorbeeld door de pads mee te geven bij aankoop van een piercing sieraad.

€ 2,75 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 7 of 7 items

Top