Bedels
Er zijn 9 producten

Pink ribbon bedel met steentjes, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 2,15 excl. BTW
Quick view

Met zirconia's ingelegd kruis aan een bedel, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 1,65 excl. BTW
Quick view

Bedel met hartvormige zirconia en goud verguld/steentjes hartje, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 2,85 excl. BTW
Quick view

Lil' Devil bedel, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 1,00 excl. BTW
Quick view

Zilverkleurige anker bedel, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

Zilverkleurige vlinder bedel, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 0,85 excl. BTW
Quick view

Platte zirconia bedel, geschikt om aan een bedel navelpiercing of m.b.v. een converter en een balletje aan een dermal anchor/microdermal piercing te hangen. Zie afbeelding voor visuele uitleg.

€ 0,95 excl. BTW
Quick view

Schroefdraad converter met een extra verlengstuk van 2 mm om een interne schroefdraad van 1,2 mm om te zetten in een externe schroefdraad van 1,6 mm of een interne schroefdraad van 1,6 mm om te zetten in een externe schroefdraad van 1,2 mm.   Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een dermal anchor, zodat er accessoires op gedraaid kunnen worden met...

€ 0,45 excl. BTW
Quick view

Schroefdraad converter om een interne schroefdraad van 1,2 mm om te zetten in een externe schroefdraad van 1,6 mm of een interne schroefdraad van 1,6 mm om te zetten in een externe schroefdraad van 1,2 mm.   Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden in een dermal anchor, zodat er accessoires op gedraaid kunnen worden met een interne schroefdraad.

€ 0,45 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 9 of 9 items

Top