Tepelpiercings
Er zijn 36 producten

per page

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met acryl splash balletje. De balletjes zijn ook nog voorzien van een AB coating voor een mooi kleureffect.

€ 0,75 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen segment ring met een vast segmentje. Het segmentje blijft aan een kant vast zitten waardoor het makkelijker is om het ringetje weer dicht te maken. Geschikt voor verschillende piercings.

€ 2,05 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een turquoise natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 2,60 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een tiger eye natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 2,60 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een opaliet natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 2,60 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een amethyst natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 2,60 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met multi color balletjes. De van 316L chirurgisch staal gemaakte balletjes zijn voorzien van een mooi gekleurd laagje. Bij sommige kleurcombinaties is ook nog de zilverkleur van het balletje te zien wat een mooi effect geeft.

€ 1,05 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen piercing ring met een veer als sluiting. De veer fungeert als sluiting in plaats van bijvoorbeeld een segment stukje of een balletje. Geschikt voor verschillende piercings.

€ 0,45 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met  gelinkte ketting boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 2,20 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met  skulls rondom de boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 2,20 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met een verschillende zirconia's rondom de boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 3,50 excl. BTW
Quick view

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met een hartje dat voorzien is van verschillende zirconia's. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 2,80 excl. BTW
Quick view
Showing 1 - 12 of 36 items

Top